Можем ли да накараме енергията на работното място да работи за нас?Любопитни ли сте да научите как енергията на работното място може да работи за вас? Намерете своите отговори в първата версия на Наръчника за мениджъри и експерти човешки ресурси. Направете работата на екипите си още по-ефективна. 2021 е чудесна година да започнете това пътешествие!


Нашето новогодишно предизвикателство към Вас, мениджъри и експерти в областта на човешките ресурси!

Походът за знание ще Ви отведе към първа версия на Наръчник „Как да накараме енергията на работното място да работи за нас?“ Наръчникът е разработен от международен екип и е резултат от партньорското сътрудничество между Католическия университет в гр. Льовен, Белгия, IDEWE - Външна служба за превенция и защита на работното място, Белгия, Университетът за приложни науки в Югоизточна Финландия (Лаборатория за активен живот) и Идеин ЕООД.

Версията на английски език може да намерите на този линк https://bit.ly/34xE7jU Версията на български език може да намерите на този линк https://bit.ly/3pfOnF0

Ще се радваме да чуем Вашето мнение! Ще ни помогнете да усъвършенстваме Наръчника, за да бъде полезен за всички ръководители и МЧР в България в усилията им да осигурят най-доброто работно място за служителите си. Пишете ни свободно за всичко, което Ви харесва или не в Наръчника на: carve@idein.eu (на български език) или ellen.delvaux@idewe.be (на английски език).


Бъдете активни! Бъдете първите „ЕНЕРГИЗАТОРИ“ във Вашата компания!


Етикети:

0 преглеждания0 коментара