top of page

ПОКАНА ЗА УЧАСТИЕ!!! Международен форум „Моделиране на работните процеси за повече well-being"



Желаете ли да работите с удоволствие и работата ви да е изпълнена със смисъл?
Моделирането на работния процес може да е Вашият отговор!
Форумът за моделиране на работния процес ви предлага много вдъхновяващи идеи как да повишите благосъстоянието на работното си място
РЕГИСТРИРАЙТЕ СА НА https://bit.ly/3do15x1


Международен форум

„Моделиране на работните процеси

за подобряване благосъстоянието на работното място“


Кога?

10.11.2020 г., 11:45 ч. – 15:45 ч.

Как?

Онлайн. Участието е безплатно.

За кого е предназначено събитието?

Работодатели, служители, вкл. и работещи на смени, експерти в областта на психичното здраве, мениджъри човешки ресурси и други професионалисти от областта на трудовата заетост и благосъстоянието на работните места

Защо да участвате?

Моделирането на работните процеси е безплатен и лесен начин за повишаване на производителността на служителите и тяхната устойчивост спрямо промените? Не изисква много, но се отплаща богато с това, че хората се чувстват по-добре и са по-ефективни на работните си места.

В семинара ще имате възможност да научите повече за научните изследвания в областта на моделирането на работния процес, съвети и препоръки как да го направите, много примери за добри световни практики.

Повече информация за програмата на форума ще намерите ТУК.

РЕГИСТРИРАЙТЕ СА НА https://bit.ly/3do15x1


Идеин ЕООД участва в събитието като партньор по проект "Иновативни практики за моделиране на работните процеси", финансиран от ОП "Развитие на човешките ресурси" 2014-2020.

Ако сте любопитни да научите повече или да се включите в дейностите по проекта, не се колебайте да ни пишете на carve@idein.eu или да ни се обадите на 0887/ 227774.

6 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички
bottom of page