top of page

Запознайте се с екипа

 

  • Експерти, които са мотивирани да постигнат възможно най-добрите резултати в работата си.

  • Експерти, които имат ясно разбиране за важността на всеки един проект и неговата добавена стойност.

  • Експерти, които съчетават ефективност и високо качество на експертизата, която предоставят.

1517720135633.jpg
Жечка Калинова

Собственик и управител

 

Жечка Калинова е икономист, основател и управител на Идеин ЕООД. Има над 25 години опит в управлението на проекти и е сертифициран от Британското компютърно общество бизнес аналитик. Основните сфери на експертизата и включват формиране на бизнес идеята, проектиране, изпълнение, мониторинг и оценка, оценка на въздействието, управлението на иновации и бизнес развитие. Има дългогодишен опит в областта на регионалното развитие, както и професионална квалификация в тази сфера. Успешно е разработила и подпомогнала изпълнението на десетки програми и проекти за частни клиенти и администрацията, вкл. в областта на зелената икономика, изкуствения интелект, гео-базираните информационни системи, иновациите, интернет на нещата и пр., финансирани от ЕС, други международни и национални фондове, билатерални програми и пр. Познава отлично механизмите, по който функционират и ще ви бъде незаменим помощник в избора на най-подходящия за вас финансов инструмент!  


Има опит в разработването на обучителни материали, вкл. като илърнинг, микро и геймифицирани обучения, както и като обучител. Интересите и в тази сфера са основно насочени към възможностите на новите технологии да предлагат иновативни решения, мотивиращи хората да учат през целия живот.  


Ако искате да превърнете идеите си в успешен бизнес, свържете се с г-жа Калинова! 

zh.kalinova@idein.eu

+359 887 227774  

Катерина Георгиева-Кутинчева

Ръководител проекти

 

Катерина има повече от 16 години опит в управлението на проекти. Магистър е по международни икономически отношения и специалист информационни технологии в управлението. 


Експерт със значителен опит като ръководител на международни екипи, с отлични познания на различни методи за управление на проекти, проектно бюджетиране, мониторинг и контрол на управлението, управление на екипи, проектно планиране. Силните й страни са в транснационалното и трансгранично сътрудничество, иницииране на идеи за проекти, разработване на проекти, изпълнение, наблюдение и оценка.


Катерина е била експерт в екипи за разработване на стратегически и програмни документи, маркетингови стратегии и финансови анализи. 
От 2015 г. управлява Фондация Идеин развитие.

k.georgieva@idein.eu

+359 884 47 51 42 

IMG_20220601_100853.jpg
21105660_10204564736476194_2222146373461889008_n.jpg
Десислава Грозева-Иванова

Експерт дигитален дизайн

Десислава има повече от 12 години опит като дизайнер и експерт, включително графичен дизайн, съобразен с изискванията на редица програми на ЕС. Притежава магистърска степен по инженерен дизайн. Тя магически превежда думите от нашите международни проекти във форми и цветове. Има богат опит в координирането на визуална идентичност, характерна за програмите на ЕС. Била е и консултант в рекламни агенции, а също така има опит в рекламна приемна на ежедневник. През последните 2 години интересите и са свързани основно с дигиталния дизайн и високите технологии, участва в разработването, реализацията и администрирането на уеб сайтове, e-learning съдържание и платформи, ландинг страници, графичното оформление на рекламни кампании, разнообразни електронни материали и др. Не работи с шаблони, защото смята, че всеки проект е уникален като цветоусещане, замисъл и визуални послания. Разгледайте галерии с нейни разработки.

d.ivanova@idein.eu

+359 884 715 884

Юлия Сярова

Дигитален и маркетинг експерт

 

Юлия има 15 години опит в консултирането в областта на маркетинга и разработването на бизнес стратегии и тактики за въвеждане на пазара на нови продукти и брандове – от идеята, през детайлния анализ на концепцията и приоритизацията, до оптимизацията и изпълнението на позиционирането и комуникацията, продажбените прогнози и планирането на сценариите. Тя има богат опит в различни индустрии – компютърни игри, уреди и дълготрайни стоки, потребителски стоки и онлайн услуги. 


Юлия е управител на партньора ни EasyPie Digital, съвместно с които ви предлагаме нашата холистична услуга за дигитален дизайн. Ако искате да имате модерно и ефективно дигитално присъствие, което да наблюдавате и оптимизирате в реално време, не се колебайте да се свържете с нея. 

julia@easypiedigital.com

+359 885 823 862

Julia.jpg
20220524_084235-01.jpeg
Родриго Мигел Фигейредо де Фрейташ Леал 

 

Управляващ представителството на Идеин ЕООД в Португалия

Адвокат, с повече от 30 години опит в търговското, трудовото, административното, гражданското и договорното международно право. Отлично познава и е изградил дългогодишни  контакти с представители на строителния, ИКТ и транспортния бизнес в Португалия, както и с местни и регионални власти, агенции за градско планиране, управление на околната среда, енергийната политика и климата. 

Повече от 20 години подпомага чуждестранни компании за осъществяването на бизнес проектите им в Португалия и Испания, в  партньорство с адвокатски кантори от Барселона и Мадрид. 

Основният му офис е в Лисабон. От 2014 год. управлява местното представителство на Идеин ЕООД, като инициира, координира и разширява проектите и партньорската ни мрежа на Иберийския полуостров. 

Ако искате да проучите пазара, да намерите надежден партньор и стартирате бизнес, да промотирате свой продукт или просто да посетите Португалия, свържете се с Родриго де Фрейташ Леал. 

office_lis@idein.eu

+351 938 350 116

bottom of page