top of page

Услуги

Идеин ЕООД е българска консултантска компания за бизнес развитие и формиране на политики, основана през далечната 2005 год. 

 

Нашето мото е Change World. We help.

 

Мисията ни е да променяме света към по-добро, като помагаме на компаниите да печелят повече пари, да обичат иновациите и използват технологиите, но с грижат за хората и околната среда. Подкрепяме и усилията на публичните институции да вършат работа си в непрекъснат диалог с гражданите, като интелигентно управляват обществените ресурси. 

 

Доверете ни се и това със сигурност ще бъде едно от най-добрите бизнес решения, които ще вземете, защото имаме много познания и дългогодишен практически опит в следните области: 

 

  •       Управление на програми и проекти 

  •       Управление на иновации

  •       Изследователски дейности и консултации

  •       Разработване на продукти и услуги

  •       Дигитален дизайн

  •       Обучение

  •       Управление на човешките ресурси

 

Помагаме на малките и средни предприятия да осъществяват своите бизнес идеи, да бъдат по-конкурентни и да създават уникални „уау“ продукти и услуги, за които клиентите с удоволствие ще платят. Услугите ни обхващат консултантска подкрепа по време на целия процес - от формулирането на идеята, през финансирането до пазарната реализация. Често от консултанти се превръщаме в доверени съветници на клиентите си и те ни търсят за съвет или информация, дълго след като партньорството ни по дадена конкретна задача е приключило. 

 

Вече 17 години работим с най-различни програми на ЕС, както и с други международни и национални финансови инструменти. Познаваме отлично всички тънкости и възможни рискове. Ще планираме ресурсите ви така, че по възможно най-елегантния начин ще осъществите бизнес идеята си и на финала заедно ще празнуваме успеха.    

 

В партньорство с Католически университет в Льовен, Белгия сме разработили иновативен за Европа холистичен подход към моделирането на работния процес, базиран на теорията за циркадния ритъм и циркадната икономика, предназначени за компании и индивидуално обучение. Те са достъпни през платформата ни actauni.com.   

 

Можем да преведем вашите бизнес идеи на езика на красивия дигитален дизайн, като оптимизираме дигитално ви присъствие и ви помогнем да привлечете точните клиенти и инвеститори. 

 

Всичко, което правим е много индивидуализирано, бутиково, специално настроено за нуждите, целите, визията и мисията на ТОЧНО ВАШАТА компания или организация. Никога не използваме шаблони или предварително готови текстове. Помагаме на екипите ви да правят иновации, да работят интелигентно, да моделират работата си, да бъдат по-продуктивни, като едновременно с това минимизират стреса и се предпазят от професионално прегаряне.

 

Ние сме гъвкави, квалифицирани, обичаме предизвикателствата и адреналина на крайните срокове, готови сме за много и упорита работа. 

 

Свържете се с нас за демо! 

Консултантски услуги

Дигитален дизайн

Обучения

bottom of page