top of page

С 1% по-добри всеки ден - 10 навика, които ни помагат


Време за четене: 2 минути

Първият въпрос, който вероятно ще си зададете е: защо му е на някого да става с 1% по-добър всеки Божи ден?

Както казва Джеймс Клиър в бестселъра си „Атомни навици“, издаден на български от издателство „Хермес“ (https://hermesbooks.bg/atomni-navici.html)

Ако се променяш само с 1% на ден, в края на годината ще си 37,78 пъти по-добър. Не един или два пъти, а почти 38 пъти повече! Това някаква шега ли е, ще попитате вие? Определено, не! Изчислете сами: 1.01 Х 365 (1.01 повишение по 365 дни в годината), това е точно 37.78. Впечатлени ли сте? Нека сега да погледнем и обратната страна. Ако всеки ден влошавате нещата с 1%, това ви дърпа назад 00.03 пъти.

В коя посока искате да поемете? По-добре в правилната, нали?


Научете как да постигате малките, но грандиозни с течение на времето промени в обучението ни https://actauni.mylearnworlds.com/course/lifestyle, което до края на юни е на изкусителната цена от 10 лв.!


Разгледайте тези 10 съвета за навиците, които ще ви помогнат да ставате с 1% по-добри всеки ден. След като ги прочетете, ще си кажете, всичко това го знам, а и е близко до ума. Знаете, но правите ли го? Както при всяко друго нещо, постоянството е това, което води до успех!


 




13 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички
bottom of page