top of page

24 зелени умения до Коледа!

🎄🌟 Усещате ли вече коледния дух? Нас ни завладя и бързаме да предадем настроението и на вас 😊


Подготвили сме ви специален Адвент календар! Защо е специален? Той ще ви представи 24 зелени умения, които да приложите в своите творчески практики, за да бъдат по-устойчиви през следващата година! Като творци, вие носите огромна отговорност, защото хората ви вярват и ви обичат. Нека вашият личен пример създава по-устойчиви и отговорни общности, които обичат и се грижат за красивата ни планета.


Всеки ден до Коледа ще можете да отворите по една нова идея!


🎁🎅 А ето и изненадата ни за вас… Понеже наближава Коледа, не може без подаръци. Във всеки един от дните на Календара има по една загадка за вас. За тези, които в дните между Коледа и Нова година напишат отговорите на всички загадки като коментар под която и да е наша публикация по темата, ще има награда 😊 Печелившият ще бъде определен в началото на януари в онлайн томбола!


Отворете първия ден днес, научете повече за едно зелено умение и отговорете на загадката! Правилните отговори са в прозореца на следващия ден 😊




Проект #DESIGN Изграждане на зелени умения в творческите индустрии, Договор № 2022-2-BG01-KA210-ADU-000101489 e финансиран от Европейския съюз по програма #Erasmus+. Изразените възгледи и мнения в публикацията обаче принадлежат изцяло на техния(ите) автор(и) и не отразяват непременно възгледите и мненията на Европейския съюз или на Европейската изпълнителна агенция за образование и култура (EACEA). За тях не носи отговорност нито Европейският съюз, нито EACEA.


20 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички
bottom of page