top of page

24 дни забавление! Празнично отброяване на геймифицирания онбординг

Усещате ли вече коледния дух в офиса? Нас ни завладя и бързаме да предадем настроението и на вас 😊


Подготвили сме ви специален Адвент календар! Защо е специален? Той ще ви даде 24 идеи как лесно, забавно, през игра, да направите онбординг процеса на новите служители по-ефективен, как да им помогнете плавно да станат част от екипа, да се потопят в културата, да се запознаят с ценностите на компанията и да ги приемат като свои.


Всеки ден до Коледа ще можете да отворите по една нова идея. А ето и изненадата ни за вас… Понеже наближава Коледа, не може без подаръци. Сигурни сме, че част от идеите, които ще видите в календара, се доближават до нещо, което сте случвали за служителите си или пък някой е случвал за вас. Разкажете ни, споделете своята история – като коментар под постовете ни. След като отворим всички дати в календара, ще съберем историите ви за публично гласуване. Авторът на историята, събрал най-много гласове, ще получи награда 😊

Нека историята започне от днес 😊


Направихме този календар за вас с подкрепата на ЕС и Еразъм+ по проект "ONBOARD: Organizational orientation and socialization of a new generation". Изразените възгледи и мнения принадлежат изцяло на техния автор и не отразяват непременно възгледите и мненията на ЕС или на Европейската изпълнителна агенция за образование и култура (EACEA). За тях не носи отговорност нито ЕС, нито EACEA.



18 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички
bottom of page