top of page

Можем ли да накараме енергията на работното място да работи за нас?Любопитни ли сте да научите как енергията на работното място може да работи за вас? Намерете своите отговори в първата версия на Наръчника за мениджъри и експерти човешки ресурси. Направете работата на екипите си още по-ефективна. 2021 е чудесна година да започнете това пътешествие!


Нашето новогодишно предизвикателство към Вас, мениджъри и експерти в областта на човешките ресурси!

Походът за знание ще Ви отведе към първа версия на Наръчник „Как да накараме енергията на работното място да работи за нас?“ Наръчникът е разработен от международен екип и е резултат от партньорското сътрудничество между Католическия университет в гр. Льовен, Белгия, IDEWE - Външна служба за превенция и защита на работното място, Белгия, Университетът за приложни науки в Югоизточна Финландия (Лаборатория за активен живот) и Идеин ЕООД.

Версията на английски език може да намерите на този линк https://bit.ly/34xE7jU Версията на български език може да намерите на този линк https://bit.ly/3pfOnF0

Ще се радваме да чуем Вашето мнение! Ще ни помогнете да усъвършенстваме Наръчника, за да бъде полезен за всички ръководители и МЧР в България в усилията им да осигурят най-доброто работно място за служителите си. Пишете ни свободно за всичко, което Ви харесва или не в Наръчника на: carve@idein.eu (на български език) или ellen.delvaux@idewe.be (на английски език).


Бъдете активни! Бъдете първите „ЕНЕРГИЗАТОРИ“ във Вашата компания!


Етикети:

5 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Comments


bottom of page